Incredibil! Un bărbat care a fost închis pentru încălcarea codului rutier a fost prins conducând fără permis


 Un bărbat din judeţul Giurgiu, care abia ce a fost eliberat din închisoare după o condamnare pentru încălcarea codului rutier, a fost prin după ce a comis-o din nou, tot pe şosea.

 Sâmbătă, 3 decembrie 2022, individul a fost prins de către oamenii legii conducând fără permis, transmite news.ro.


Un giurgiuvean în vârstă de 45 de ani, din comuna Gostinari, judeţul Giurgiu, este cercetat sub control judiciar pentru conducerea unui autovehicul fără permis, dosarul penal pe numele său fiind deschis la mai puţin de o lună după ce a fost eliberat din detenție.

Bărbatul a fost încarcerat în trecut tot pentru încălcarea legislaţiei rutier.


Bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost tras pe dreapta sâmbătă, 3 decembrie 2022, în localitatea Colibaşi, în timp ce se afla la volanul unui autoturism.


Giurgiuveanul a fost eliberat luna trecută, la termen, din penitenciar

Cercetările efectuate de către oamenii legii în baza de date au arătat că el nu are permis de conducere, iar luna trecută a fost eliberat, la termen, din penitenciar.


”Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul în cauză a fost reţinut, pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au transmis, duminică, 4 decembrie 2022, reprezentanții Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu.

Procurorul de caz a dispus plasarea bărbatului sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

sursa: stirilekanald.ro

Comentarii