Om simplu pentru unii, Moș Crăciun pentru alții


Pentru unii un simplu om, pentru copii aflați în suferință adevăratul Moș Crăciun! Magia Crăciunului constă în bucuria adusă celorlalți, nicidecum în mesele îmbelșugate și cadourile pompoase. Un gest mic poate însemna enorm pentru cei mai puțin norocoși.

Casierul a fost curios de ce a cumpărat atâtea, iar răspunsul lui l-a lăsat fără cuvinte. Este dovada că un om obișnuit poate deveni un adevărat erou și poate aduce bucurie celorlalți printr-un gest simplu.

Povestea a fost făcută publică pe un grup de Facebook și a devenit virală în scurt timp. Postarea a fost distribuită de sute de ori, iar bărbatul a fost felicitat pentru ceea ce a făcut. 

Om simplu pentru unii, Moș Crăciun pentru alții

“Acest bărbat cu un cărucior plin cu jucării de pluș, a fost întrebat de casier de ce a cumpărat atât de multe și ce va face? Un pic jenat, el răspunde că pe parcursul anului, atunci când are niște bani în plus, cumpără jucării și le pune deoparte .. Apoi se îmbracă ca Moș Crăciun și merge pe coridoarele spitalelor de copii și le oferă celor mici”, este mesajul publicat pe rețeaua de socializare care însoțește fotografia.

Cel mai probabil, fotografia a fost făcută cu ceva timp în urmă, având în vedere că nimeni nu poartă mască în supermarket, însă povestea a ieșit la iveală abia acum. Mulți l-au felicitat pe bărbat pentru gestul său, alții au fost ceva mai critici, spunând că bărbatul a fost fotografiat într-un magazin din Canada. Oricum ar fi, o poveste impresionantă merită împărtășită oricând, mai ales că îi poate inspira și pe alții să facă astfel de gesturi.

sursa: stiriromania.ro

Comentarii